stránka vygenerována 22.10.2024 10:49:29
ROK: 2009    2010    2011    2012    2013    2014    2015   
 
  1.čtvrtletí    2.čtvrtletí    3.čtvrtletí   
 

Téměř devět set vystavovatelů a dvacet šest tisíc návštěvníků z celého světa se na konci února opět sešlo na veletrhu elektroniky a vložených technologií embedded world v Norimberku. Také letos byla udílena cena v oblasti hardware, software a vývojových nástrojů embedded AWARD 2014, která vyzdvihuje unikátní a pokrokové vývojové projekty. V kategorii software se na třetím místě umístil Direct Peripheral Access (DPA), který je součástí bezdrátové technologie IQRF®.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Významné inovace v embedded technologiích budou oceňovány v rámci mezinárodního veletrhu elektroniky embedded world 2014 v Norimberku. Embedded Award vyzdvihuje produkty a vývojové projekty, které jsou unikátní a pokrokové. Porota nezávislých odborníků již vybrala 3 nominované pro každou ze tří soutěžních kategorií - hardware, software a nástroje. V kategorii software je mezi třemi nominovanými také aplikační rozšíření bezdrátové technologie IQRF - DPA.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Outstanding technical innovations in embedded technologies will again be selected for the embedded AWARD by an independent jury of experts at the fair trade embedded world 2014. The result of the judging by the jury of four industry experts is now available. Three companies have been nominated in each of the categories hardware, software and tools. DPA - Direct Peripheral Access within IQRF wireless technology has been nominated in the software category. This award pays tribute to especially innovative products or developments that are unique and future-orientated.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Navštivte nás na veletrhu embedded world 2014. Největší veletrh vložených systémů se bude konat 25. - 27. 2. 2014 v Norimberku. Naši odborníci Vám budou k dispozici na stánku 4-470d v hale 4. Po deseti letech vývoje a inovací představíme i zde kompletní ekosystém pro snadnou tvorbu efektivních a úsporných bezdrátových sítí.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
The world’s biggest embedded exhibition embedded world 2014 is coming soon. More than 800 international exhibitors from around 35 countries show hardware, software, tools and services in Nuremberg from 25 – 27 February. IQRF Alliance is there, too!
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Hledat :
 Nejčtenější
 Kategorie