stránka vygenerována 22.10.2024 05:04:37

Středoškoláci z celé republiky bojovali o titul Nejlepší student v pátém ročníku soutěže hodnotící jejich výjimečnost, studijní i mimoškolní aktivity. V konkurenci 121 přihlášených studentů byli odbornou porotou vybráni čtyři finalisté, aby přesvědčili o svých kvalitách ve finále soutěže 17. 6. 2015 v Jičíně. A stálo to za to!
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Meet us at SMART ENERGY UK & EUROPE SUMMIT 2015 (January 29th & 30th 2015, ETC Venues, London). Vladimir Sulc will deliver a presentation Wireless mesh networks. Expectations and reality.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Bezdrátová technologie IQRF byla vybrána do zúženého výběru kandidátů na prestižní ocenění Smart Metering and Grid Awards 2015 v kategoriích Network & Communications Award, Smart Metering Technology of the Year Award a Innovation of the Year Award.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Česká hlava is the most prestigious Czech scientific award for research and development projects. The comprehensive wireless platform IQRF® was awarded as the best innovative technology in the category Cena industrie. The Cena industrie aknowledges the most innovative technology or product.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Česká hlava je nejprestižnější české ocenění za vědu a výzkum, kterého mohou vědci v naší zemi dosáhnout. V rámci projektu je udílena Cena Industrie za nejvýznamnější inovační technologii či výrobek realizovaný na území ČR v posledních několika letech. V letošním roce ji získala společnost MICRORISC s.r.o. z Jičína za bezdrátovou technologii IQRF, kterou vyvíjí již 10 let.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Hledat :
 Nejčtenější
 Kategorie