stránka vygenerována 23.10.2024 14:29:40
ROK: 2009    2010    2011    2012    2013    2014    2015   

Po deseti letech vývoje a úspěšných aplikací bezdrátové komunikační technologie IQRF spustila česká elektrotechnická firma MICRORISC nadnárodní projekt IQRF Alliance zobrazit >>
Another IQRF webinar is available online now. You can learn how to reduce costs and time for the implementation of wireless networks with the use of specific functions.
zdroj: MICRORISC
rubrika: News
 
Další ze série IQRF webinářů je již dostupný online. Podívejte se, jak využíváním specifických funkcí snížit náklady a čas na implementaci bezdrátových sítí do elektronických zařízení a systémů.
zdroj: MICRORISC
rubrika: News
 
Po deseti letech vývoje a úspěšných aplikací bezdrátové komunikační technologie IQRF spustila česká elektrotechnická firma MICRORISC nadnárodní projekt IQRF Alliance. Výrobcům elektroniky, systémovým integrátorům a servisním společnostem se tak poprvé otevírá možnost integrovat bezdrátové MESH sítě do svých produktů a systémů bez nutnosti jakéhokoliv programování. zobrazit >>
Zveme Vás k účasti na online školení IQRF, dozvíte se vše důležité o bezdrátové technologii IQRF, unikátním protokolu DPA a hardwarových profilech, novém IQRF IDE 4.13, klíčových vlastnostech IQRF OS 3.04 a výhodách vstupu do IQRF Alliance, která zastřešuje nový revoluční přístup tvorby bezdrátových MESH sítí bez programování.
zdroj: MICRORISC
rubrika: News
 
Hledat :
 Nejčtenější
 Kategorie