stránka vygenerována 23.10.2024 12:27:39
ROK: 2009    2010    2011    2012    2013    2014    2015   

Bezdrátová technologie IQRF byla vybrána do zúženého výběru kandidátů na prestižní ocenění Smart Metering Awards 2014 v kategoriích Network & Communications Award 2014 a Smart Metering Technology of the Year Award 2014. Soutěž je pořádána v rámci evropské konference a veletrhu Smart Metering UK and Europe Summit 2014. Ocenění je udělováno za inovativní přístup a za počiny posouvající kupředu celé odvětví inteligentního měření a průmyslu.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
IQRF wireless technology has been shortlisted for the Smart Metering Awards 2014 in categories Network & Communications Award 2014 rolex replica watches and Smart Metering Technology of the Year Award 2014. The Smart Metering UK and Europe Summit 2014 is Europe’s leading gathering for Smart Metering replica watches and Utilities professionals from around the world. The European Smart Metering Awards 2014 will recognize excellence in Smart Metering swiss replica watches and will acknowledge those that are playing a defining role in moving the industry forwards. The winners will be announced on the 30th January 2014 in London.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Bezdrátová technologie IQRF je využívána také na univerzitách a středních školách, ať již k tvorbě zajímavých projektů či pro výuku praktických dovedností studentů technických oborů. Jedním z příkladů je Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Jičín. Zeptali jsme se jednoho z pedagogů na jeho zkušenosti z výuky a na schopnosti studentů pracovat s bezdrátovou technologií IQRF.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
Dne 22. listopadu 2013 proběhlo setkání zástupců středních škol Královéhradeckého kraje ve firmě MICRORISC. Setkání organizovala Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola, Jičín v rámci projektu Podpora technického a přírodovědného vzdělávání v Královéhradeckém kraji. Během dne se pedagogové převážně technicky orientovaných středních škol seznámili s fungováním firmy, jejími produkty a možným uplatněním studentů ve firmě.
zdroj: MICRORISC
rubrika: PR
 
IQRF Alliance, a consortium of companies linking manufacturers, system integrators and installation companies, has been launched. Programming-free wireless mesh networks are reality as of now. zobrazit >>
rubrika: IQRF
 
Hledat :
 Nejčtenější
 Kategorie