IQRF technologie byla nominována na Embedded Award

V rámci mezinárodního veletrhu Embedded World v Norimberku je každoročně udíleno prestižní ocenění Embedded Award. Společnost IQRF Tech nominovala bezdrátovou technologii IQRF v kategorii SoC/IP/IC Design. V rámci obrovské konkurence mezinárodního veletrhu byla IQRF technologie pro své bezkonkurenční vlastnosti nominována mezi 3 nejlepší a postupuje do finále.

Veletrh a konference Embedded World poskytují globální platformu a místo pro setkávání celé embedded komunity, včetně předních odborníků, klíčových dodavatelů a průmyslových asociací. Nabízí nebývalý pohled do světa vestavěných systémů, od komponent a modulů po operační systémy, návrh hardwaru a softwaru, M2M komunikaci, služby a různé problémy související s návrhem komplexních systémů.

Slavnostní vyhlášení cen Embedded Award ceremony se uskuteční 9. dubna 2024 v 16:30h, v první den otevření bran veletrhu Embedded World 2024 (Exhibitor's Forum, hala 3A). Stánek společnosti IQRF Tech nalezete v hale 3, na pozici 3-635. Volné vstupenky jsou k dispozici na vyžádání na našich kontaktech.

Bezdrátová technologie IQRF pro internet věcí je vyvíjena od roku 2004 a po 20 letech je nyní uvolněna jako Open standard. Její unikátní vlastnosti jsou chráněny desítkami užitných vzorů a mezinárodních patentů. Více na www.iqrf.org.

Author: Adéla Slezáková in category IQRF novinky,

This website uses only technical cookies.